Yhteistyö

Yhdessä tekeminen on helpompaa ja hauskempaa kuin yksin puurtaminen. Tutustu naapureihisi ja liittoudu samassa tilanteessa olevien kanssa. Voitte säästä aikaa, kun jaatte suunnittelu- ja selvitystyötä, sekä rahaa, kun kilpailutatte yhteishankinnan.

Tässä palvelussa voit perustaa kimppaloikkaa varten oman ryhmän ja keskustelupalstan. Keksi ryhmälle kuvaava nimi, ja kutsu muita osallistumaan. Ryhmä voi olla avoin tai suljettu.

Kun olet oman loikkasi tehnyt, kerro siitä myös muille. Sinun loikkasi vaikutus moninkertaistuu. Voit aloittaa kirjoittamalla Energialoikan keskustelupalstalle.

Voit etsiä loikkia yhdellä tai useammalla hakusanalla. Haku kohdistuu loikkien sisältöön ja metatietoihin, kuten kategorioihin, asiasanoihin ja sijaintiin. Hakemalla esimerkiksi "ilmastoloikka porvoo" löytyvät kaikki Porvoon kaupungista raportoidut ilmastoloikat. You can search for leaps matching one or more terms. The search targets both content and metadata such as categories, keywords, and location. For example, by searching for "climate leap Porvoo" you will find all the climate leaps reported in the city of Porvoo.