Lappeenrannan kaupunki solmi kierrätettyjen kalusteiden puitesopimuksen

Lappeenrannan kaupunki on solminut puitesopimuksen kierrätettyjen kalusteiden hankintaa varten. Sopimustoimittajilta voidaan hankkia laatuluokiteltuja, kierrätettyjä kalusteita, joilla on takuu. Puitesopimukseen sisältyy kierrätyskalusteiden ostojen lisäksi erikseen tilattavat huolto ja kunnostustyöt sekä kalustussuunnittelu.

Sopimustoimittajilta on edellytetty kierrätettyjen kalusteiden historian todentamista. Näin tilaaja voi varmistua siitä, etteivät kalusteet ole tulleet kierrätykseen sisäilmaongelmaisesta kohteesta tai että kyseiselle kalusteelle on tehty kaikki tarvittavat puhdistukset ja verhoilujen vaihdot noudattaen Työterveyslaitoksen ohjeita.

Puitejärjestelyssä on kolme sopimustoimittajaa etusijajärjestyksessä: 1.Offistore Oy, 2. PaRI-Materia Oy ja 3. ryhmittymä Martela Oyj ja Muuttopalvelu Grundell Oy. Sopimuskausi on 1.11.2020 – 31.12.2022. Sopimusta on mahdollista jatkaa yhden vuoden mittaisella optiokaudella.

Toimijat ja hankkeet

Loikka-arkisto kunnalle Lappeenranta.

Jätä kommentti

Voit etsiä loikkia yhdellä tai useammalla hakusanalla. Haku kohdistuu loikkien sisältöön ja metatietoihin, kuten kategorioihin, asiasanoihin ja sijaintiin. Hakemalla esimerkiksi "ilmastoloikka porvoo" löytyvät kaikki Porvoon kaupungista raportoidut ilmastoloikat. You can search for leaps matching one or more terms. The search targets both content and metadata such as categories, keywords, and location. For example, by searching for "climate leap Porvoo" you will find all the climate leaps reported in the city of Porvoo.