Kolmatta kertaa järjestetyillä hävikki- ja kiertotalousfestivaaleilla suomalaiset kiertotaloustoimijat esittelivät toimintaansa. Festareilla pääsi mm. syömään hävikistä valmistettua ravintolaruokaa ja maistelemaan muita hävikkiin joutuneesta ruoasta valmistettuja tuotteita, kuten hävikkileivästä tehtyä olutta tai perunoista valmistettua jäätelöä.
Saatat myös pitää
Zero Waste Finland ry on keväällä 2018 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on sekä edistää että kehittää kestävää elämäntapaa ja zero waste -toimintaa […]
Suomalainen huuhtoo vesivessansa puhtaalla juomavedellä ja samalla noin 4,5 kg typpeä ja melkein kilon fosforia viemäriin joka vuosi. Kuivakäymälä sen sijaan mahdollistaa […]
From Waste to Taste ry:n pyörittämän hävikkiruokaravintola Loopin, Helsingin Teurastamolla artesaanijäätelöä valmistava jäätelöbaari Jädelinon ja Järvikylän Yrttien yhteistyössä kehittämä hävikkijäätelö Jätelö muuttaa […]
Euraan avattiin helmikuussa maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen biokuitulaitos. Biolanin biokuitulaitoksessa valmistetaan turvetta korvaavaa puukuidun ja suobiomassan sekoitusta, jota ei valmisteta missään muualla. Käytettävä […]