Kolmatta kertaa järjestetyillä hävikki- ja kiertotalousfestivaaleilla suomalaiset kiertotaloustoimijat esittelivät toimintaansa. Festareilla pääsi mm. syömään hävikistä valmistettua ravintolaruokaa ja maistelemaan muita hävikkiin joutuneesta ruoasta valmistettuja tuotteita, kuten hävikkileivästä tehtyä olutta tai perunoista valmistettua jäätelöä.
Saatat myös pitää
Taide ja tiede löytävät toisensa Makuva-Oiva teos sai alkunsa keväällä 2020, kun erikoisten yhteensattumien seurauksena Keko Geopolymeerit Oy otti yhteyttä Pudasjärvellä vaikuttavaan […]
Energiantuotannon puu- ja turvepolton tuhkasta saadaan uusiotuotteita ja liiketoimintaa valmistamalla metsille raelannoitetta. Napapiirin Energia ja Vesi Oy (Neve Oy) kehittämä rakeistettu tuhkalannoite […]
Suomalais-venäläinen koulu on Suurin venäjän kielen ja kulttuurin opetukseen erikoistunut yleissivistävä koulu Suomessa. Koulu on yhtenäiskoulu, jossa annetaan opetusta niin esi-, perus- […]
Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta on vuosien varrella jäänyt varaston perukoille useita banderollikankaita, joita on käytetty suurten maakunnallisten tapahtumien ja tilaisuuksien yhteydessä. Tapahtumien jälkeen kangasmateriaalit […]