Skaftkärrin energiatehokas asuinalue

Huhtikuun 2015 HINKUteoksi raati on valinnut Porvoon Skaftkärrin energiatehokkaan asuinalueen. HINKU-raati arvostaa etenkin alueen esimerkillistä ja monipuolista tapaa ottaa energiatahokkuus monipuolisesti huomioon kaavoituksesta rakentamisen kautta jokapäiväiseen asumiseen ja asukkaiden arkisiin valintoihin asti.

HINKU-raati arvostaa Porvoon rohkeaa ja innovatiivista ideaa lähteä toteuttamaan jotain aivan uutta ja erilaista alueen kaavoituksessa ja suunnittelussa. HINKU-raati toivoo, että Skaftkärrissä tulevaisuudessa saatavat hyvät kokomukset ja tulokset hyödynnetään myös muiden kuntien toiminnassa ja suunnittelussa.

Toimijat ja hankkeet

Loikka-arkisto hankkeelle Kohti hiilineutraalia kuntaa (Hinku).
Loikka-arkisto kunnalle Porvoo.

Jätä kommentti

Voit etsiä loikkia yhdellä tai useammalla hakusanalla. Haku kohdistuu loikkien sisältöön ja metatietoihin, kuten kategorioihin, asiasanoihin ja sijaintiin. Hakemalla esimerkiksi "ilmastoloikka porvoo" löytyvät kaikki Porvoon kaupungista raportoidut ilmastoloikat. You can search for leaps matching one or more terms. The search targets both content and metadata such as categories, keywords, and location. For example, by searching for "climate leap Porvoo" you will find all the climate leaps reported in the city of Porvoo.