ResQ Club: mobiilisovelluksella ruokahävikki kuriin

ResQ Club mobiilisovellus. Kuva: ResQ Club

ResQ Club on vuonna 2016 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka tavoitteena on lopettaa ruuan heittäminen roskiin. ResQ Club on mobiilisovellus, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa ravintoloiden, kahviloiden ja ruokakauppojen ylijäämäruokaa reilulla alennuksella. Tässä yhtälössä voittavat kaikki: kauppias säästää jätteenkäsittelykuluissa ja saa lisämyyntiä, asiakas saa ruokaa alennettuun hintaan ja luonto kiittää!

Ruokahävikki on ehkä hävikin hölmöin muoto. Paitsi, että roskiin heitetään täysin syömäkelpoista ja hyvää ruokaa, menee hukkaan myös kaikki ruuan tuotantoon käytetyt resurssit kuten viljely, logistiikka, varastointi ja kauppiaan työ. Ruuan heittäminen roskiin on yksinkertaisesti, noh, vähän tyhmää.

Haluamme tehdä ruuan pelastamisesta helpoimman tavan syödä. Ihannetilanteessa ruoka on valmista syötäväksi, noudettavissa kulkureitin varrelta ja lisäksi edullista. Annokset ja kauppapaikat löytyvät helposti mobiilisovelluksen kartalta ja maksu lähtee suoraan maksukortilta.

Toimimme tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa, sekä pienimuotoisesti Saksassa. Etsimme jatkuvasti uusia partnereita ja klubilaisia pelastamaan maailmaa meidän kanssamme!

Toimijat ja hankkeet

Loikka-arkisto toimijalle ResQ Club.

Jätä kommentti

Voit etsiä loikkia yhdellä tai useammalla hakusanalla. Haku kohdistuu loikkien sisältöön ja metatietoihin, kuten kategorioihin, asiasanoihin ja sijaintiin. Hakemalla esimerkiksi "ilmastoloikka porvoo" löytyvät kaikki Porvoon kaupungista raportoidut ilmastoloikat. You can search for leaps matching one or more terms. The search targets both content and metadata such as categories, keywords, and location. For example, by searching for "climate leap Porvoo" you will find all the climate leaps reported in the city of Porvoo.