Kolmatta kertaa järjestetyillä hävikki- ja kiertotalousfestivaaleilla suomalaiset kiertotaloustoimijat esittelivät toimintaansa. Festareilla pääsi mm. syömään hävikistä valmistettua ravintolaruokaa ja maistelemaan muita hävikkiin joutuneesta ruoasta valmistettuja tuotteita, kuten hävikkileivästä tehtyä olutta tai perunoista valmistettua jäätelöä.
Saatat myös pitää
Kummatin kerrostaloalueen peruskorjaus Raahen Kummatin alueelta (rakennettu 1967-1980) 7 asuinkerrostaloa peruskorjattiin rakennuksia osittain purkamalla ja kiertotalousratkaisuja hyödyntämällä. Rakennusten energiatehokkuutta parannettiin ja alueen […]
Ruokahävikin globaalit ympäristövaikutukset ovat jopa neljä kertaa suuremmat kuin kaikilla maailman lennoilla yhteensä. Pelkästään neljänneksen Suomen ravintola-annoksista valmistavalla koulusektorilla ruokaa jää syömättä […]
Tampereen ja Nokian kuntien alueella Kolmenkulmassa sijaitsee jätehuollon toimintoihin keskittynyt yritysalue ECO3. Hyvällä logistisella risteyskohdalla olevalla alueella toimii yrityksiä, jotka tekevät yhteistyötä […]
Suomen ympäristökeskus Syken Joensuun toimipiste muutti marraskuun 2020 alussa uusiin toimitiloihin. Toimitilamuutos toteutettiin kiertotalouspilottina, jonka tavoitteeksi asetettiin, että purkamisessa ja muutossa materiaalit […]